Hemester eller bara nyfiken? Konstrundan i skogen!

Konstrundan i Skogen 2020
Det är lättillgängligt hur man än tar sig hit till Alby friluftsgård, buss, cykel eller bil. Själva konstpromenaden är ett par hundra meter kort på en väl anlagd väg som passar både barnvagn och fotgängare.

Konstutställning dygnet runt i två veckor.
Fredag 7 augusti till söndag 23 augusti i Alby friluftsområde i Tyresö.


Skogen, platsen och naturens krafter kommer ha stor inverkan på vad och hur konsten gestaltar sig. Det här är ingen vanlig konstutställning! Elva lokala konstnärer visar konst på ett helt annat sätt än vad de brukar längs en del av elljusspåret i Alby friluftsområde.  

Alby ligger Tyresta naturreservat och har värdefull natur och kulturhistoriska marker. I skogen finns härliga promenader och picnicställen, varför inte ta med en svampkorg också? Eller en bärhink. Själva konstpromenaden är ett par hundra meter kort på en väl anlagd väg som passar både barnvagn och fotgängare. Det är lättillgängligt hur man än tar sig hit, buss, cykel eller bil. Början på Konstrundan i skogen syns i hörnet av parkeringen som är nära Myggdalsvägen. Kommer ni från Gimmersta-hållet är det inte långt att gå heller. Länk till karta: Konstrundan i skogen! Läs mer om bussar, parkering, Alby friluftsgård, naturreservatet, toaletter, café och vad mer det finns att upptäcka här!

Vi välkomnar också årets nytillskott till Konstrundan Tyresö: Emma Larsson och Susanna Hagström. Välkommen också Lina Löfström Baker som är tillbaka efter ett par års paus!

Välkomna!