Välkommen på konstrunda! Lördag 17 november och söndag 18 november.


Vad är på riktigt och vad är ”Fake news”? Kom och se om verkligheten är som det ser ut på bilden! Konstnärerna i Tyresö är aktiva året om men nu när höstmörkret kommer är det extra full fart! Lördag 17 och söndag 18 november har vi öppna ateljéer och utställningar runt om i Tyresö.

Ladda ner kartan här!
I år är det 20 konstnärer och tolv prickar på kartan, vi har öppet två dagar så att ni hinner runt till alla. Lördag 17 och söndag 18 november kl 11 – 17.

Bollmoradalens kyrka – utställningen i centrum
Välkommen på vernissage söndag 11 november kl 13 – 15.
I kyrkorummet visar Konstrundan Tyresös konstnärer varsitt verk, kyrkan har öppet alla dagar utom lördagar. Café Himlagott har öppet för lunch och fika. Tyresö Fotoklubb har sin utställning samtidigt så det är mycket att titta på under kulturveckan.

Utställningen är öppen 11  – 18 november. Ibland kan det vara andakt och liknande med begränsad möjlighet att se utställningen. Se aktuellt program här.

Tyresö slott – Konst och historia
Prins Eugen gillade Tyresö slott och det gör Konstrundan Tyresö också. Konstrundan Tyresö är mycket stolta över samarbetet med nordiska museet och särskilt med programansvariga Wenke Rundberg.
Inne i slottet finns det vackra musikrummet som redan förra året var utställningshall för Konstrundan Tyresö. Även i år skapar vi en utställning med verk av de flesta konstnärerna i Konstrundan Tyresö.

Utställningen är öppen under helgen 17 – 18 november, öppet 11 – 17.