Konstrundan i skogen

Då är det dags igen för Konsten i skogen. Konstrundan Tyresö genomför den nu traditionsenliga konstvandringen i eljusspåret, Alby Friluftsområde, Tyresö.
26 augusti kl 14:00 inviger vi årets konstrunda i skogen med lite välkomstbubbel vid Alby Friluftsgård.
Utställningen pågår sedan dygnet runt till söndag den 10 september kl 14:00.

De som ställer ut i år är:

Britt Sabel Nordenfelt
Marika af Trolle
Susanna  Hagström
Gunilla Iversen
Carina Esk
Lisa Malmgren
Tove Rogstad
Ulla Karlström
Sofia Toborg
Maja Rosquist
Miguel Escribano

Ewa Kinnunen

Välkomna att uppröras och beröras av konsten där naturen både har huvudrollen och står för scenografin. Konstrundan Tyresös konstnärer uttrycker sina reflektioner och frågeställningar i dialog med naturen och bjuder in konstintresserade och vanliga motionärer till konstupplevelser för tredje året i längs elljusspåret i Alby.

Besök vår Facebooksida och Instagram där lägger vi upp information om tider för aktiviteter, glimtar från utställningen och annat kul.

Utan att avslöja för mycket kan vi ändå meddela att det kommer finnas en rik variation på bild- och formuttryck. Stora målade bilder vid nya bron, fantasifulla blommor och miniskulpturer skapade av skogens skräp och bilder som hänger i trädens grenar.

Buss 873 från Gullmarsplan till ändhållplatsen Nyfors och därifrån är det en kort promenad ner till parkeringen vid Alby Friluftsgård. Vissa bussturer går ända ner. Utställningen börjar i hörnet av parkeringen mot skogen (där samlas vi för invigningen). Sikta på anslagstavlan där vi har information och gå mot discgolfbanan (frisbee) i skogsbrynet, där syns sen en banderoll.